Konsolidace prostřednictvím americké hypotéky

22.03.2014 19:23

Výhodou americké hypotéky je neprokazování přijmu klienta, nenahlížení do registru dlužníků, bezúčelovost půjčky a dlouhá doba splatnosti.
Žadatelům poskytneme peníze od 100 tisíc korun až do 60% zastavované nemovitosti. Splatnost až 20 let. Zastavovaná nemovitosti musí být ve vlastnictví žadatele, nebo ve vlastnictví ručitele. Ručit lze bytem v OV i družstevním bytem, rodinným domem, chatou, chalupou, komerčním objektem či pozemkem. Půjčku je možné refinancovat (klient si vezme nový úvěr, jehož částí se doplatí stávající úvěr a zbývající část prostředků bude opět vyplacena klientovi na účet) nebo předčasně splatit. Poskytnuté finanční prostředky lze použít na vyplacení stávajících zástav, dluhů nebo exekucí = konsolidace úvěrů.
Nemáme tendenci vnutit klientovi tu nejvyšší částku, ale v případě nutnosti se snažíme klienta usměrnit a přesvědčit ho, aby si půjčil takové množství peněz, aby byla půjčka v rozumných mezích a klient později neměl potíže se splácením půjčky. Záleží nám na smysluplnosti půjčky a konečné spokojenosti zákazníka.
V případě Vašeho zájmu jednoduše vyplňte příslušnou online žádost na našem webu, nebo pište na "pujcka@iprofiuver.cz". Více podrobností k produktům a online formuláře.

Jméno a příjmení iProfiúvěr
E-mail pujcka@iprofiuver.cz
www http://www.iprofiuver.cz/americka-hypoteka
Telefon  
Kraj Celá ČR