Levné americké hypotéky – bez poplatků, odhad a posouzení zdarma

02.04.2014 21:33

Svým klientům nabízíme bez skrytých kliček a za poctivých podmínek jedny z nejvýhodnějších půjček se zástavou nemovitosti v nebankovním sektoru tzv. americké hypotéky. Posouzení a odhad jsou zcela zdarma.
Žadatelům poskytujeme finanční prostředky od 100 tisíc korun výše, a to až do 60% hodnoty zastavované nemovitosti. Splatnost může být v rozmezí 1 až 20 let.
Příjem se nedokládá, záznamy v registru ani exekuce nevadí. Úvěr bude zajištěný nemovitostí, vlastníkem může být i jiná osoba, nemovitost se nepřevádí na věřitele. Ručit lze bytem v OV, ale i družstevním bytem, rodinným domem, chatou, chalupou, komerčním objektem či pozemkem.
Ani v nejmenším nemáme tendenci vnutit klientovi tu nejvyšší částku a mít z toho patřičné provize. Není v našem zájmu „sedřít klienta z kůže“, jak je kolikrát vidno u různých poskytovatelů půjček. Ba naopak v případě nutnosti se snažíme klienta usměrnit a přesvědčit, aby si půjčil opravdu jen nutné množství peněz a aby byla půjčka v rozumných mezí.
Nicméně děláme maximum, abychom klientovi vyšli vstříc a nejlépe vyhověli jeho požadavkům v rámci možností nebankovního sektoru. Vše bude nejdříve předem zkonzultováno a klientovi budou nabídnuty ty nejvýhodnější možnosti a případně nejschůdnější alternativy. Úzce spolupracujeme s několika prověřenými firmami a investory. Záleží nám na smysluplnosti půjčky a konečné spokojenosti zákazníka.
V případě Vašeho zájmu jednoduše vyplňte příslušnou online žádost na našem webu, nebo pište na "pujcka@iprofiuver.cz". Více podrobností k produktům a online formuláře.

Jméno a příjmení iProfiúvěr
E-mail pujcka@iprofiuver.cz
www http://www.iprofiuver.cz/americka-hypoteka
Telefon  
Kraj Celá ČR