Snadno získejte peníze formou nebankovní hypotéky.

22.09.2014 07:43

POZOR NEPŘEHLÉDNĚTE!
Nebankovní hypotéky jsou finanční produkty poskytované nebankovními investory. Primárním účelem nebankovních hypoték může být buď vyplacení nevýhodných úvěrů na nemovitosti, nebo čerpaní neúčelové americké hypotéky pro své potřeby (nelze použít na nákup nemovitosti). Využít ji mohou občané starší 18 let a to po celém území České republiky. Jedná se o klasický spotřebitelský úvěr (produkt má podobné podmínky jako hypotéky v bankách) a klient je tak chráněn zákonem o spotřebitelských půjčkách. Sice neslibujeme nereálný úrok, ale snažíme se nabídnout přívětivou nebankovní hypotéku pro širokou klientelu.
--------------------------------------------------
Velkou výhodou pro naše klienty je bezplatná a nezávazná konzultace s posouzením a odhadem zdarma. Klient tak získá zcela zdarma objektivní  pohled na danou věc a to od profesionála s dlouholetou praxí v daném oboru. Férové jednání a nahlédnutí předem do úvěrové smlouvy + absence nesmyslných poplatků předem je samozřejmostí a základním pilířem našeho produktu. Mimořádné splátky a doplacení úvěru předem je bez sankcí!
--------------------------------------------------
Ručit můžete rodinným domem, bytem v OV, bytem družstevním, rekreačními objekty (chaty, chalupy), komerčními objekty, či stavebními pozemky. Finanční prostředky se pohybují od 100.000,- a to až do 60% tržní hodnoty zastavované nemovitosti a splatnost lze nastavit až na 20let. Ručit můžete i nemovitostí třetí osoby.
--------------------------------------------------
V případě že se Vám naše nabídka zamlouvá, projděte si podrobněji produkt na našich stránkách, kde naleznete příslušný objednávkový formulář. Vyplněním souhlasíte se zpracováním dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Spolupracujeme pouze s přímými a prověřenými společnostmi a investory, kterých je opravdu málo! Veškeré dotazy směrujte na pujcka@iprofiuver.cz
Neváhejte a kontaktujte nás, jednáme férově a na rovinu.

Jméno a příjmení iProfiúvěr
E-mail pujcka@iprofiuver.cz
www http://iprofiuver.cz/americka-hypoteka
Telefon  
Kraj Celá ČR
Město