Vyberte si půjčku ručenou nemovitostí.

15.06.2014 15:04

Nabízíme poměrně široký sortiment půjček se zástavou nemovitosti.
Vybrat si můžete z nebankovních hypoték prověřených společností zakládajících si na osobním jednání Cash Broker či Smart Hypo, působích po celé ČR. Výše půjčky se pohybuje v rozpětí 50-70% hodnoty zastavované nemovitosti a splatnost lze nastavit až na 25 let. Vše samozřejmě bez nahlížení do registru neplatičů a bez nesmyslných poplatků. Nemovitost může být i ve vlastnictví třetí osoby
-------------------------------------------------
Dále nabízíme americkou hypotéku – u této půjčky se snažíme zákazníkovi vyjít maximálně vstříc a parametry půjčky přizpůsobujeme požadavkům konkrétních zákazníků, spolupracujeme totiž s několika prověřenými investory a klientovi se snažíme tzv. půjčku ušít přímo na míru. Výše půjčky se pohybuje do 60% hodnoty zastavované nemovitosti a záleží především na lokalitě a stavu dané nemovitosti. Zdarma nabízíme konzultace, odhad nemovitosti a posouzení.
-------------------------------------------------
Více podrobností k půjčkám se zástavou naleznete na našich stránkách, kde můžete vyplnit jednoduchý, nezávazný a bezplatný online formulář. Dotazy směřujte na náš email "pujcka@iprofiuver.cz". Neváhejte a kontaktujte nás, úzce spolupracujeme s několika prověřenými investory, kterých je opravdu málo!

Jméno a příjmení iProfiúvěr
E-mail pujcka@iprofiuver.cz
www http://iprofiuver.cz/pujcky-se-zastavou-nemovitosti
Telefon  
Kraj Celá ČR